Menu

Zoek op
rubriek
Data&Privacyweb
0

Incompany mogelijkheden

Wil je bijscholing of meer leren over specifieke wet- en regelgeving? Of zijn er problemen waar meerdere collega’s tegenaan lopen? Met een incompanycursus voor jouw team of gehele organisatie zorg je dat alle neuzen dezelfde kant op staan. Er worden bedrijfsspecifieke voorbeelden behandeld zodat je het geleerde direct in de praktijk kunt toepassen. Daarnaast is de cursusinhoud flexibel en wordt het programma volledig toegespitst op jouw werkomgeving. Met een incompanycursus bereik je als team hetzelfde niveau.

Bent je benieuwd hoe wij jouw organisatie kunnen ondersteunen met jouw continue leerbehoeften? Neem contact op met Laura van Akkeren.

Laura van Akkeren

(020) 637 5000
incompany@berghauserpont.nl

Voordelen

Aanvullende_iconen_22

DUURZAAM EN PERSOONLIJK ONTWIKKELPROGRAMMA

U weet uw professionals te boeien en binden met een duurzaam en persoonlijk ontwikkelprogramma

478519

BUSINESSPARTNER MET KENNIS

Een businesspartner met kennis van zaken om samen met u programma’s te blijven ontwikkelen

5576426

ACTUELE KENNIS

Professionals houden hun kennis actueel via Kennisbank en Actualiteitencolleges

growth (1)

PERSOONLIJKE LEERROUTE

Professionals kunnen hun eigen persoonlijke leerroute kiezen

Continu leren met Data&Privacyweb

Uw professionals kunnen pas het beste uit uw werk halen als zij permanent de beschikking hebben over een betrouwbare kennispartner. Onze kennisportal Zorg&Sociaalweb, online en fysieke leeractiviteiten en evenementen geven u de mogelijkheid om continu toegang te hebben tot actuele kennis en tools. Wij gaan daarbij uit van het 70-20-10 leermodel, waarbij 70% geleerd wordt op de werkplek zelf en 30% door sociaal en formeel leren. Ter ondersteuning hebben uw mensen gedurende het hele jaar onbeperkt toegang tot onze online Kennisbank. Wij kijken graag samen met u naar een voor uw organisatie passend incompany traject.

Uw organisatiedoelen en -beleid staan centraal en tegelijkertijd biedt een continu ontwikkeltraject voor ieder individu binnen uw team of organisatie de mogelijkheid een eigen persoonlijk leerroute te kiezen die past bij de eigen functie/rol.

Onderwerpen voor een incompany

Wij kunnen ons gehele cursusaanbod als incompany realiseren, andere onderwerpen zijn uiteraard ook mogelijk. Bij een incompanycursus luisteren we naar uw specifieke wensen en behoeften. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van cursussen waar wij veel incompanies over organiseren.

Ervaring

Data&Privacyweb heeft ruime ervaring met het organiseren van incompanycursussen. Inmiddels geven of hebben wij incompanycursussen gegeven voor provincies, omgevingsdiensten, en vele gemeenten.

Incompany’s georganiseerd

914

Organisaties opgeleid

454

Werknemers opgeleid

20.484

“Onze medewerkers ervaren de trainingen van Berghauser Pont Academy als zeer positief. Tijdens de trainingen ontvangen de deelnemers veel informatie, maar ook veel praktijkvoorbeelden. Door deze afwisseling onthouden ze de informatie beter. Na één training waren de deelnemers zo positief dat er nog twee groepen in zijn gepland. De communicatie verliep soepel. Het was fijn om snel te kunnen schakelen. Alles was goed geregeld.”

Melissa van Lier
Medewerker mobiliteit en ontwikkeling
Gemeente Westland

Onderstaand vindt u een selectie van organisaties waar wij incompanycursussen voor hebben opgezet.

Meer weten?

Neem voor meer informatie over onze incompany mogelijkheden contact op met Laura van Akkeren of laat je gegevens achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

    CONTACTFORMULIER