Menu

Filter op
content
PONT Data&Privacy

0

Raad van Advies

Om de kwaliteit van de portal, de nieuwsbrief en onze cursussen kritisch te volgen en ons gevraagd én ongevraagd van advies te voorzien hebben wij een aantal prominenten uit de data- en privacy wereld bereid gevonden om voor Data- en Privacy web een Raad van Advies te vormen. Graag stellen wij hen aan je voor:

Menno Weij

Partner / Lawyer Tech & Privacy Law
BDO Tax & Legal

Menno Weij is legal counsel bij BDO Legal Nederland. Hij is onder meer gespecialiseerd in privacy, technologie, media en communicatie. Ook is Menno bestuurslid bij de Nederlandse Vereniging voor Informatietechnologie en Recht.

Anne de Hingh

Universitair Docent Internetrecht aan de VU

Dr. mr. Anne de Hingh is universitair docent aan de rechtenfaculteit van de VU Amsterdam en verbonden aan het Amsterdam Law and Technology Institute. Zij geeft onderwijs binnen de Master Internet, ICT en Intellectuele Eigendom, en doet onderzoek naar juridische aspecten van cybercrime en andere internetrechtelijke en technologische vraagstukken.

Joe van Burik

Tech journalist BNR

Joe van Burik is Tech-redacteur, presentator en podcastmaker bij BNR Nieuwsradio. Je hoort hem bijna dagelijks in de Tech Update met het laatste nieuws over digitale technologie, en gaat daar in BNR Digitaal elke woensdag dieper op in met gasten uit de techwereld.

Hans Mulder

IT-expert, hoogleraar en ondernemer

Hans Mulder is ondernemer, onderzoeker, onderwijzer en onderhandelaar (arbiter, mediator en Gerechtelijk Deskundige) op het gebied van organisatie en IT. Hans is voorzitter van de Raad van Advies van DUO (Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap) en lid van het IT- commitee van SVB (Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid). Hij was en is initiatiefnemer of commissaris bij start-ups. Hans is verbonden aan de Antwerp Management School en de Nederlandse Politieacademie.

Nasim Ahmadi

Vakgroepmanager Digitale Rechten, Ethiek & Privacy, Gemeente Amsterdam

Nasim Ahmadi is Vakgroepmanager Digitale Rechten, Ethiek & Privacy. Zij is onder meer gespecialiseerd in privacy & security en sindskort mag zij zich ook buigen over (digitale) mensenrechten, algoritmes en AI. Ze is binnen dit brede werkveld werkzaam geweest als Privacy Officer, Functionaris Gegevensbescherming en CISO.