Menu

Zoek op
rubriek
Data&Privacyweb
0

Advertenties en vacatures

Wilt u onder de aandacht komen bij professionals op het terrein van data en privacy? Data&Privacyweb helpt u graag uw marketing- en communicatiedoelstellingen te behalen. Of dat nu gaat over het neerzetten van uw merk of product, u te profileren als expert of om leads te generen.

Het bereik van Data&Privacyweb

Data&Privacyweb brengt professionals overzicht, inzicht, inspiratie en interactie met vakgenoten. De cijfers op een rij:

2.000

9.000

25.000

400

2.500

  • Data&Privacyweb bereikt iedere maand ca. 9.000 bezoekers, die gezamenlijk ruim 25.000 pageviews genereren.
  • Bovendien ontvangen 2.000 professionals de Data&Privacyweb nieuwsbrief 3 keer week in hun mailbox.
  • Daarnaast bereikt Data&Privacyweb dagelijks mensen via haar sociale media-kanalen. In de LinkedIn-groep wordt door meer dan 2.500 professionals informatie met elkaar gedeeld en gediscussieerd over nieuwe ontwikkelingen. Via het Twitter-account wordt het meest actuele nieuws gedeeld met meer dan 400 volgers en worden er gedurende de dag meerdere contactmomenten gecreëerd.

Het bezoekersprofiel

Data&Privacyweb brengt alle professionals uit het veld bij elkaar.

nieuwsbrief bereik

De bezoekers van Data&Privacyweb zijn vooral actief binnen de advisering (27%) en overheid (18%). Bezoekers zijn vooral werkzaam als privacy officer of functionaris gegevensbescherming (38%) of advocaat (22%), ook zijn bezoekers veel actief als legal council (10%) en compliance officer (4%).


Advertentiemogelijkheden

Data&Privacyweb biedt diverse mogelijkheden om uw producten en diensten onder de aandacht te brengen. Wij kijken graag met u hoe u uw doelstellingen het beste kunt realiseren.

Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW.

 

Ook kunnen wij sponsored content voor u verzorgen, hiervoor maken we graag een offerte op maat. Wilt u meer weten over de advertentiemogelijkheden? Neem contact op met Judith Nuijens, judith@berghauserpont.nl.


Partnerships

Heeft u regelmatig waardevolle content die u met de markt wilt delen, zoals artikelen, whitepapers of blogs? Of wilt u uw product of dienst op een andere manier onder de aandacht blijven brengen? Dan is een partnership met Data&Privacyweb wellicht iets voor u. Afhankelijk van wat u precies wilt bereiken, kunnen we samen bepalen welk partnership het best bij u past. Hier krijgt u een indruk van de mogelijkheden voor een partnership.


Bent u op zoek naar nieuwe collega’s?

Ook voor het werven van nieuw personeel kunt u Data&Privacyweb inzetten. Daarmee bereikt u een geprofileerde groep professionals binnen het domein data en privacy. Bovendien komt u onder de aandacht van kandidaten die niet actief op zoek zijn naar een nieuwe functie, maar mogelijk wel zijn geïnteresseerd in uw vacature.


Vacatures plaatsen

Heeft u een vacature die u op Data&Privacyweb wilt plaatsen? Dan bieden wij de volgende mogelijkheden:

  1. Publicatie op vacatureportaal met logo (€ 149,- excl. BTW)
    Plaatsing van uw vacature met logo op de vacaturepagina. Uw vacature valt hierdoor meer op. Deze staat 2 weken lang met logo op de vacaturepagina.
  2. Publicatie op vacatureportaal met logo + eenmalige publicatie in de Data&Privacyweb nieuwsbrief (€ 499,- excl. BTW)
    Plaatsing van de vacature in de nieuwsbrief. Deze wordt verstuurd naar meer dan 2.000 professionals. Looptijd op de vacaturepagina is eveneens 2 weken. U kunt de vacature ook tweemaal in de nieuwsbrief laten publiceren (€ 749,- excl. BTW). De looptijd van een vacatureplaatsing op de vacaturepagina wordt dan ook verlengd naar 4 weken.

Wilt u meer weten? Neem contact op met:

Judith Nuijens
judith@berghauserpont.nl
(020) 637 5000