Menu

Zoek op
rubriek
Data&Privacyweb
0

Partner worden van Data&Privacyweb

Beschikt u over een schat aan relevante kennis, en wilt u deze graag delen met andere professionals? Bent u bezig om hiermee gericht nieuwe klanten te benaderen? Of bent u vooral op zoek naar nieuwe collega’s om uw team te versterken?

Wat uw doelstellingen ook zijn, Data&Privacyweb biedt u een kwalitatief podium om meer dan 9.000 professionals te bereiken die werkzaam zijn binnen het domein data en privacy.

Het principe is eenvoudig: u levert ons hoogwaardige artikelen of andere bijdragen die relevant zijn voor onze lezers, wij zorgen er vervolgens voor dat u in contact komt met interessante partijen!

De voordelen van een partnership met Data&Privacyweb

Vindbaarheid vergroten

Een partnership met Data&Privacyweb zorgt ervoor dat u op continue basis onder de aandacht komt bij uw doelgroep. Een effectieve manier om op te vallen tussen het enorme aanbod van organisaties die hun kennis etaleren via hun eigen nieuwsbrieven, websites en blogs.

Met uw eigen partnerpagina bent u bovendien eenvoudig vindbaar voor mogelijke nieuwe klanten.

Bereik vergroten

Uw artikelen komen gericht onder de aandacht bij alle professionals die Data&Privacyweb maandelijks raadplegen. Ook worden ze regelmatig opgenomen in de nieuwsbrief hetgeen de attentiewaarde vergroot.

Een extra boost voor uw naamsbekendheid

Vanaf een Brand awareness partnership verschijnt uw logo bij ieder artikel dat u op Data&Privacyweb publiceert. Ook komt uw logo regelmatig langs in de nieuwsbrief.

Autoriteit claimen

Data&Privacyweb is een onafhankelijk platform waar ook andere toonaangevende experts aan verbonden zijn. Uw bijdragen vormen dus onderdeel van een kwalitatief hoogwaardig aanbod van kennis voor professionals in uw vakgebied.

Profilering op deelthema

Vanaf een Thought leadership partnership heeft u de mogelijkheid partner te worden van een themadossier. Dit betekent dat u als expert aanwezig bent op de homepage van het dossier en dat uw logo verschijnt bij relevante artikelen over dit onderwerp.

Leads genereren

We bieden diverse mogelijkheden om leads te genereren. Dat kan bijvoorbeeld via een advertorial, een mailing of een campagne op maat.

Nieuwe collega’s vinden

Ook voor het vinden van nieuwe collega’s zijn er allerlei mogelijkheden op Data&Privacyweb. Of het nu gaat om het plaatsen van een vacature of om u te profileren als aantrekkelijke werkgever.

Afhankelijk van uw doelstellingen, bent u al partner vanaf € 99 per maand.

Welke Partnerships biedt Data&Privacyweb?

Data&Privacyweb biedt manieren om u op de kaart te zetten. Afhankelijk van uw doelstellingen en affiniteiten kunnen wij een pakket op basis van de onderstaande modules voor u samenstellen. U kunt op de losse onderdelen van de partnerships klikken voor meer informatie.

De mogelijkheden

 


    CONTACTFORMULIER


    Partner worden?

    Het is ook mogelijk om meerdere van deze partnerships met elkaar te combineren. Voor meer informatie kunt u in het contact formulier uw gegevens invullen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.