Menu

Filter op
content
Data&Privacyweb
0

Kennedy Van der Laan benoemt Astrid Sixma tot partner

Astrid Sixma (38) is per 1 juli benoemd tot partner IT-recht bij Kennedy Van der Laan. Binnen haar praktijk richt zij zich op IT-contracting, met een focus op projecten op het gebied van AI en FinTech. Daarnaast staat Astrid cliënten bij in innovatieve projecten met betrekking tot de energietransitie, waaronder omtrent de toepassing van technische oplossingen voor de netcongestieproblematiek.

30 juli 2023

Nieuws-persbericht

Nieuws-persbericht


Joost Linnemann, CEO van Kennedy Van der Laan: “We zijn als advocatenkantoor trots op onze grote en toonaangevende IT-sectie en Astrid is als partner een ontzettend waardevolle toevoeging voor dit team. Met haar uitgebreide kennis en ervaring kan ze cliënten op doeltreffende wijze adviseren bij complexe projecten en weet ze de bruggen te slaan tussen IT en andere vraagstukken.”

Voordat ze in 2019 als advocaat bij Kennedy Van der Laan begon, was Astrid werkzaam bij onder andere Houthoff en NautaDutilh.

Over Kennedy Van der Laan
Kennedy Van der Laan is een onafhankelijk Nederlands kantoor met 120 advocaten. Sinds 1992 bedienen de medewerkers van het kantoor toonaangevende marktleiders, met specialistische juridische kennis op onder meer het gebied van IT, IE, cybersecurity, privacy en verzekeringsrecht. Vanuit Amsterdam wordt wereldwijd gewerkt voor een breed scala aan cliënten, van startup tot multinational. De mensen van Kennedy Van der Laan hebben een pragmatische en betrokken mindset en staan dicht bij het dynamische werkveld van de cliënten.

Artikel delen

Reacties

Laat een reactie achter

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.