Menu

Zoek op
rubriek
Data&Privacyweb
0

Checklist Privacy AVG

In Checklist Privacy AVG: privacybeleid in 57 checklists (derde, geheel herziene druk) bieden de auteurs aan de hand van 57 checklists handvatten voor het inrichten van een privacy policy.

Handboek DPIA's

Het boek bevat concrete tips en praktische modellen voor het uitvoeren van DPIA’s die voldoen aan de eisen van de AVG en de AP. Het is een onmisbare handleiding om te bepalen of je een DPIA moet uitvoeren en hóe je die moet uitvoeren.

Privacy in Perspectief!

Privacy in Perspectief! Belicht het begrip ‘privacy’ vanuit een psychologische, economische, technologische, juridische en ethische invalshoek Het boek bespreekt langs welke wijzen privacy wordt aangetast in de online wereld door overheden, hackers, tech-bedrijven en anderen.

Privacy op de werkvloer

Privacy op de werkvloer is bij uitstek geschikt als praktijkgids voor een ieder die actief is op het vlak van HR, arbeidsrecht of anderszins op professionele wijze met de verwerking van persoonsgegevens van werknemers te maken heeft. Het boek bevat concrete tips en is onmisbaar als naslagwerk op ieders bureau.