Menu

Filter op
content
PONT Data&Privacy

0

Berghauser Pont neemt Risk & Compliance Platform Europe over

Met ingang van 1 juli aanstaande neemt de Berghauser Pont Mediagroep het Risk & Compliance Platform Europe over: “Deze stap past uitstekend bij ons doel om beslissers te ondersteunen bij het creëren van een stevige positie op het gebied van good governance.”

Berghauser Pont Mediagroep 24 juni 2024

Nieuws-persbericht

Nieuws-persbericht

De overname werd bekendgemaakt op het Risk & Compliance Jaarcongres op 13 juni jl. Michel Klompmaker, oprichter van het Risk & Compliance Platform Europe, zegt: “Ik ben verheugd dat het platform en de daarbij behorende activiteiten worden voortgezet door de nieuwe eigenaren, na tien jaren met hart en ziel gewerkt te hebben aan de opbouw van het platform.”

Dat een aantal vaste onderdelen worden gecontinueerd is volgens Klompmaker een pre: “Denk maar aan ons Risk & Compliance Jaarcongres en de Summer School 2025. Die activiteiten versterken de waarde van het platform voor onze bezoekers.”

Ruben Berghauser Pont, medeoprichter en bestuurder van Berghauser Pont Mediagroep, zegt: “We zijn enorm blij met de overname. Michel heeft een sterk platform ontwikkeld en een unieke positie in de markt gecreëerd. Het platform krijgt een nieuwe eigenaar, maar we houden in ere wat Michel heeft opgebouwd. Vanuit onze organisatie kunnen we de bezoekers van het Risk & Compliance Platform Europe een aantal extra’s gaan bieden, zoals de trajecten voor continu leren en ontwikkelen die we met onze kennisbanken en leermodules aanbieden.”

Bij Berghauser Pont zal het platform onderdeel worden van een breed portfolio, waarvan PONT, PONT l Omgeving, PONT I Zorg & Sociaal, PONT I Klimaat en PONT I Data & Privacy deel uitmaken. “Deze stap is natuurlijk een forse versterking van onze positie in de markt voor risicomanagement en compliance”, aldus Ruben Berghauser Pont: “Dat past bij ons doel om beslissers te ondersteunen bij het creëren van een stevige positie op het gebied van good governance.”

Bekijk Risk & Compliance Platform Europe hier.

Artikel delen

Reacties

Laat een reactie achter

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.